RÓNAI AND RÓNAI ÜGYVÉDI IRODA
Tisztelt Érdeklődők, leendő Ügyfeleink!

A Rónai és Rónai ügyvédi iroda 1996 óta segít sérült személyek és családjaik jogos kárigényeiknek kielégítésében. Kiterjedt tudással és tapasztalattal rendelkezünk személyi sérülések és kártérítéseik terén.

Több mint egy évtizede már, hogy képviseljük  gépjármű-balesetek , munkahelyi balesetek, építkezéssel kapcsolatos balesetek , orvosi műhibák , csúszás és esések , kutya támadások , veszélyes anyagok miatti sérülések , hibás termékek okozta emberi károk , valamint egyéb gondatlanságból bekövetkező balesetek miatt kárt szenvedett emberek érdekeit.

Elkötelezett , tapasztalt ügyvédi csapat,  magas szintű szakmai és kisegítő személyzet áll az ügyfelek rendelkezésére. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújtsuk, Ön és Családja részére, valamint maximális eredményeket érjünk el a lehető legrövidebb idő alatt.
Ha kárt szenvedtek, és úgy vélik, hogy valaki más a felelős, kérjük, forduljanak hozzánk ingyenes konzultációra ahol megbeszéljük, hogyan és miben tudunk segíteni. Kényelmes irodáink Manhattanben és Westchester megyében állnak rendelkezésükre.

http://www.ronaiandronai.com/  

http://www.youtube.com/watch?v=22iparLzVmw&feature=player_embedded

Send Business

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Szolgáltató neve

Új szolgáltató adatai vagy változások részletes leírása

Videók