DR. LÉVAI MIKLÓS ÜGYVÉDI IRODÁJA
Tisztelt Érdeklődök!

Dr. Lévai Miklós ügyvédi irodája elsősorban bevándorlással és honosítással kapcsolatos ügyekre szakosodott.
Szakterületünkhöz tartozik a szövetségi szintű peres eljárásokban biztosított képviselet, továbbá a büntetőjogi kitoloncolással kapcsolatos védelem. A bevándorlási jog szakterületén szerzett közel húsz éves gyakorlatunkkal hozzáértő jogi képviseletet biztosítunk ügyfeleink számára a bevándorlással és a letelepedéssel járó valamennyi ügyben.

A bevándorlást a szövetségi jog szabályozza, ezért irodánk ügyfeleit az Amerikai Egyesült Államok teljes területén, mind az ötven államban képviselheti. A legtöbb bevándorlási ügy előterjesztése elektronikusan, vagy postai úton történik. Ez lehetővé teszi, hogy sikeresen képviselhessük ügyfeleinket, függetlenül attól, hogy hol élnek vagy dolgoznak.
Dr. Lévai Miklós ügyvédi irodája hatékonyan, eredményesen és költségkímélő módon képviseli Önt az amerikai bevándorlási jog minden területén.

Ügyfeleink részére angolul és magyarul nyújtjuk jogi szolgáltatásainkat.

Kötelességünknek érezzük, hogy sikeres, őszinte és költséghatékony, ám ugyanakkor magas színvonalú jogi szolgáltatást nyújtsunk minden ügyfelünknek.

Az Ön helyzete egyedi. Arra törekszünk, hogy megértsük minden ügyfelünk egyedi igényeit, és felismerjük, hogy mindenkinek más a célkitűzése.

Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy közvetlenül a jogi képviselővel állnak majd kapcsolatban az ügyintézés során. Az ügyvéd személyesen néz át minden anyagot részletesen, és ajánl az ügyfél részére számos választási vagy megoldási lehetőséget, annak érdekében, hogy közösen elérjük a kitűzött célt, és egyidejűleg megfeleljünk a bevándorlás jogi szabályozásának is.

Mérlegeljük, hogy mely ügyeket vállaljuk el, hogy feladatainkat szakszerűen, pontosan láthassuk el, ügyfeleink megelégedésére.

Itt talál meg bennünket:
Könnyen megközelíthető irodánk az East 29. utcában található, az 1. és a 2. sugárút között.

332 E 29th Street, Ste 9H, New York, NY 10016
Tel: 212-481-7338, Fax: 212-679-5336
E-mail: mlevai@levailaw.com
Web: www.levailaw.com

Send Business

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Szolgáltató neve

Új szolgáltató adatai vagy változások részletes leírása

Videók